S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

_

Kontakty

YAY s.r.o.
Karpatské námestie 10A
831 06 Bratislava
tel: +421 949 590 079
info(a)yaycraft.sk
tel.kontakt je možný v pracovné
dni od 9.00 do 16.00 hod.

» Osobné údaje

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.yaycraft.sk - YAY s.r.o., Karpatské námestie 10A, 831 06 Bratislava, týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi je zaobchádzané v zmysle zákona č.122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a že tieto údaje sú považované za prísne dôverné.

1. Registrácia v e-shope je dobrovoľná a slúži kupujúcemu najmä k možnosti sledovania stavu svojej objednávky. Pri registrácii ale aj pri nakupovaní bez registrácie je potrebné poskytnúť informácie o Vás, aby Vaša objednávka mohla byť vybavená.

Jedná sa o tieto informácie:

  • meno a priezvisko, adresa (kam má byť tovar zaslaný + adresa k vystaveniu faktúry)
  • e-mailová adresa (aby sme s Vami mohli komunikovať)
  • telefónne číslo (slúži na kontakt s Vami, prípadne ako kontakt pre dopravcu, ktorý Vám tovar doručí)
  • pokiaľ nakupujete ako firma / živnostník, je potrebné uviesť Váš obchodný názov, sídlo, IČO, IČ DPH.

Tieto údaje sú potrebné aj pre náš účtovný a fakturačný systém, s ktorým pracujeme.

2. Registrovaný zákazník môže svoje údaje kedykoľvek editovať. Pokiaľ si želáte Vašu registráciu zmazať, oznámte nám to prostredníctvom mailu info@yaycraft.sk.

3. Všetky potrebné informácie k nakupovaniu, ako sú napr. ponuka tovaru, obchodné podmienky, informácie o možnostiach dopravy a platby sú voľne dostupné bez zadávania akýchkoľvek údajov.

4. Poskytnutie osobných údajov kupujúcim je dobrovoľné.

5. Odoslaním kompletne vyplnenej objednávky berie kupujúci na vedomie, že predávajúci uzavretím zmluvy získal osobné údaje o kupujúcom uvedené v bode 1 a že účelom spracúvania jeho osobných údajov predávajúcim je zabezpečenie splnenia záväzkov vyplývajúcich z uzatvorenia kúpnej zmluvy.

6. Osobné údaje kupujúcich nesprístupňujeme, nezverejňujeme a neposkytujeme žiadnym ďalším subjektom. Výnimku tvoria spoločnosti, bez spolupráce ktorých by nebolo možné vybaviť Vašu objednávku. (banky, dopravcovia)

Údaje sú však poskytnuté len jednorazovo  a súvisia len s vybavením vašej objednávky.

Osobné údaje chránime pred stratou, poškodením, zničením či zneužitím.

Tlačidlo "Pin it"

Na našej webovej stránke sa môže pri produktoch objaviť tlačidlo "Pin it", súvisiace so sociálnou sieťou Pinterest, ktoré prevádzkuje spoločnosť Pinterest, Inc. so sídlom v Brannane, San Francisco, CA 94103, USA.

Ak použijete tlačidlo "Pin it", Pinterest dostane informácie o návšteve našej webovej stránky. Ak ste počas svojej návštevy na našej stránke prihlásený do svojho účtu na Pintereste, spoločnosť Pinterest môže tiež prepojiť vašu návštevu s vaším účtom na Pintereste. Kliknutím na tlačidlo "Pin it" sa dáta prenášajú na Pinterest a budú uložené na serveroch /v USA/. Ak chcete zabrániť prenosu dát, musíte sa odhlásiť z účtu Pinterest predtým, ako kliknete na tlačidlo "Pin it".

Ďalšie informácie týkajúce sa zhromažďovania údajov, alebo skôr spracovania a využívania osobných údajov spoločnosťou Pinterest, ako aj zákonných možností a možností nastavenia, ktoré vám pomáhajú chrániť vaše súkromie, nájdete v zásadách ochrany osobných údajov spoločnosti Pinterest, Inc. na adrese:

 https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

Tlačidlo "páči sa mi to"

Na našej webovej stránke nájdete pri produktoch tlačidlo "páči sa mi to", súvisiace so sociálnou sieťou Facebook, ktoré prevádzkuje spoločnosť Facebook HQ, so sídlom v Menlo Park, Silicon Valley, California, USA.

Ak použijete tlačidlo "páči sa mi to", Facebook dostane informácie o návšteve našej webovej stránky. Ak ste počas svojej návštevy na našej stránke prihlásený do svojho účtu na Facebooku, spoločnosť Facebook môže tiež prepojiť vašu návštevu s vaším účtom na Facebooku. Kliknutím na tlačidlo "páči sa mi to" sa dáta prenášajú na Facebook a budú uložené na serveroch /v USA/. Ak chcete zabrániť prenosu dát, musíte sa odhlásiť z účtu, ktorý máte založený na www.facebook.com.

Ďalšie informácie týkajúce sa zhromažďovania údajov, alebo skôr spracovania a využívania osobných údajov spoločnosťou Facebook, ako aj zákonných možností a možností nastavenia, ktoré vám pomáhajú chrániť vaše súkromie, nájdete v zásadách ochrany osobných údajov spoločnosti Facebook TU

 

 
 
MDdhZGEyOG